wekelijkse lessen

DJEMBE

 

Elke week staan onze enhou-siaste lesgevers klaar om jong en oud, beginners en gevorderden, mee te nemen in de wereld van percussie. Beleving, improvisatie en techniek staan centraal in het percussierepertoire, in het bij-zonder de djembé.

 

 

 

 

 

CLAC drum opleiding
CLAC muziek opleiding kinderen

DRUMLESSEN

 

Heb jij altijd al willen leren drummen?  Lekker ritmisch bezig zijn met je handen en voeten.  Beginnend, gevorderd, jong of oud, wij bieden voor iedere wens een gepaste oplossing. Wij zorgen er als drumschool voor dat elke leerling aan zijn trekken komt.

 

 

 

 

CLAC muziek opleiding kinderen
CLAC muziek opleiding kinderen
CLAC muziek opleiding volwassenen
CLAC muziek opleiding kinderen
CLAC muziek opleiding jongeren
CLAC muziek opleiding kinderen

Het hele schooljaar geven wij wekelijkse percussielessen in CC CoStA (Antwerpen), Sint-Lutgardisschool (Antwerpen), KDO (Antwerpen) en het Dorpshuis (Terhagen). De lessenrooster kan u onderaan deze pagina terugvinden.

 

Ons team bestaat uit een aantal docenten die elk hun eigen expertise hebben. Hierdoor kunnen wij een breed gamma van workshops aanbieden. CLAC bied lessen djembe, drum en Live Electric Drum (LED) aan. 

 

Naast techniek en samenspel werken wij ook aan creativiteit, spelplezier en groepsdynamiek. Voor de beginnerscursus is geen voorkennis nodig. Elk trimester bestaat uit 10 lessen en sluit af met een leuk toonmoment. Je eigen instrument meebrengen kan, maar hoeft niet. Alle instrumenten zijn tijdens de les aanwezig. Wij gebruiken onze eigen CLAC-methode, een heel andere manier om muziek te leren componeren dan bijvoorbeeld de traditionele muziekschool. Elke eerste les van een nieuwe lessenreeks is een gratis proefles. Ideaal om je talenten een keertje uit te proberen.

 

Er zijn meerdere groepen voor kinderen, jeugd en volwassenen. Natuurlijk zijn ouders welkom om de lessen bij te wonen.


We starten weer op in september '20. Hieronder kan u de lessenrooster terugvinden. Voor de leden die hinder ondevonden hebben tijdens het schooljaar '19-'20 is er de mogelijkheid om in te schrijven voor een gereduceerd bedrag. U verkrijgt de info over eventuele korting via de inschrijvingsapp en de bevestigingsmail na de inschrijving. 

CLAC muziekschool lessenrooster

Met CLAC Live Electric Drums (L.E.D.) worden percussie en elektronische muziek samengebracht. Door de combinatie van live percussie, zelf opgenomen loops en het gebruik van samplers en triggers overschrijd je de mogelijkheden van jouw fantasie! Schrijf je in en krijg alle trucjes en skills mee om alleen of in groep een waanzinnige live set te kunnen spelen waarin beats, grooves, en sound centraal staan. De nieuwe LED-lessen zijn er voor jongeren van 12 tot 16 jaar en volwassenen vanaf 16 jaar. De plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij!