Artistiek

De CLAC Streetband bestaat uit groot-meesters en meesters in percussie. Met de mobiele percussiekar brengen ze muziek tot bij de mensen . De CLAC Streetband kan als muzikale animatie bij events. Laat je evenement pas echt swingen met onze aanstekelijke ritmes.

 

 

 

Kaboon is de artistieke kers op de taart van CLAC . Sinds 2010 zorgen zij er voor dat wereldpercussie  verbindend is met onze huidige samenleving.  CLAC brengt een heel breed aanbod van percussie geschikt voor elke liefhebber. Met tal van internationale gasten heeft Kaboon al op verschillende podia gestaan in binnen- en buitenland. Je kan de muziek beluisteren via de mediaplayer hiernaast of downloaden om zo zelf waar en wanneer je wil deze topmuziek te kunnen beluisteren. 


Jouw evenement op een leuke manier animeren? Dat kan met onze Young Clac Band. Onder leiding van onze professionele CLAC-muzikanten spelen de jongeren van onze organisatie ongelofelijk aanstekelijke ritmes waar iedereen blij van wordt. Een aanrader voor elk evenement.