Wekelijkse percussie lessen

DRUMLESSEN

 

Heb jij altijd al willen leren drummen?  Lekker ritmisch bezig zijn met je handen en voeten.  Beginnend, gevorderd, jong of oud, wij bieden voor iedere wens een gepaste oplossing. Wij zorgen er als drumschool voor dat elke leerling aan zijn trekken komt.

 

 

 

 

Het hele schooljaar geven wij wekelijkse percussielessen in CC CoStA (Antwerpen), Sint-Lutgardisschool (Antwerpen), KDO (Antwerpen), Sint Jozefschool (Reet) en het Dorpshuis (Terhagen). Het lesschema kan u onderaan deze pagina terugvinden.

 

Ons team bestaat uit een aantal docenten die elk hun eigen expertise hebben. Hierdoor kunnen wij een breed gamma van workshops aanbieden. Van djemb√© of darboeka tot eco-percussie. De basis van al deze percussie instrumenten begint bij djembe. 

 

Naast techniek en samenspel werken wij ook aan creativiteit, spelplezier en groepsdynamiek. Voor de beginnerscursus is geen voorkennis nodig. Elk trimester bestaat uit 10 lessen en sluit af met een leuk toonmoment. Je eigen instrument meebrengen kan, maar hoeft niet. Alle instrumenten zijn tijdens de les aanwezig. Wij gebruiken onze eigen CLAC-methode, een heel andere manier om muziek te leren dan bijvoorbeeld de traditionele muziekscholen. Elke eerste les van een nieuwe lessenreeks is een  gratis proefles. Ideaal om je talenten een keertje uit te proberen.

 

Er zijn meerdere groepen voor kinderen, jeugd en volwassenen.  Natuurlijk zijn ouders  welkom om de lessen bij te wonen.

 

DJEMBE

 

Elke week staan onze enhou-siaste lesgevers klaar om jong en oud, beginners en gevorderden, mee te nemen in de wereld van percussie. Beleving, improvisatie en techniek staan centraal in het percussierepertoire, in het bij-zonder de djembé.