Zomervakantie

 

Zin in een week van beweging en ritme ? Op Tromgeroffel word je een week lang ondergedompeld in de wereld van percussie. Drum je rijk op darbuka's, djembé's, drums en nog veel meer ! Je krijgt een week lang workshops van professionals, om af te sluiten met een spetterend slotconcert. Beleef de rijkdom van het ritme.Voor twee verschillende doelgroepen, "het dansende dierenbos" voor alle kleuters van 4 tot 6 jaar en "tromgeroffel" voor alle kinderen van 6 tot 8 jaar. Clac organiseert dit kamp samen met Gekkoo vakanties.

 

Leeftijd:    4 tot 6 jaar en 6 tot 8 jaar

Datum:      8 tot 12 juli 2019 van 9u tot 16u

Plaats:       Deurne

Prijs:          115€

 


 

 

 

 

 

 

 

Een week lang muziek maken en gek doen. Voor alle kinderen van 8 tot 12 jaar.

Op een aangename manier leren muziek maken. Duizende spelletjes en leerrijke momenten wisselen zich af gedurende deze week. Alles is voorzien, instrumenten inbegrepen. Alleen een lunch moet je zelf meebrengen. Er is geen voor- of nabewaking. Op 16 augustus is er dan een toonmoment zodat iedereen mee kan komen genieten van de spetterende muziekshow. 

 

Leeftijd:      8 tot 12 jaar

Wanneer:    12 to 16 augustus 2019 van 9u tot 16u

Waar:          Vrije Basisschool Sleutelhof, Kerkstraat 9 Rumst

Prijs:           120 €

 

 

 

 

 

 

 

Een leuke driedaagse waar de jongste kinderen kunnen kennismaken met de wondere wereld van percussie. Van 5 tot 7 jaar. De percussie wordt op een aangename manier afgewisseld met knotsgekke spelen. Geen saaie momenten op deze stage. Vergeet je lunch niet! Er is geen voor- of nabewaking. Op 16 augustus is er dan een toonmoment zodat iedereen mee kan komen genieten van de spetterende muziekshow. 

 

Leeftijd:       5 tot 7 jaar

Wanneer:     14 tot 16 augustus 2019 van 9u tot 16u

Waar:           Vrije Basisschool Sleutelhof, Kerkstraat 9 Rumst

Prijs:            60 €