Drumrijk

Leeftijd:     8 tot ... jaar

Wanneer:   4 tot 8 maart 2019

                   van 10u tot 17u

                   vanaf 9u ontvangst

Waar:          Academie Wilrijk

                   Oudestraat 8, Wilrijk


Prijs:           35€ voor per dag

                   120€ voor de hele week

 

 

 

Alle instrumenten zijn aanwezig

Toonmoment voor de ouders en andere op 8 maart om 16u 

Kunstacademie van Wilrijk.

 

    

 

Zin in een week van beweging en ritme ? Op Drumrijk word je een week lang ondergedompeld in de wereld van percussie. Drum je rijk op doundouns, djembé's, drums en leer werken met sampelpads. Je krijgt een week lang workshops van professionals, om  af te sluiten met een spetterend slotconcert voor je eigen publiek. Iedereen is welkom om de rijkdom van het ritme te beleven: van beginners die hun eerste stappen willen zetten, tot ervaren slagwerkers die hun vaardigheden gericht willen aanscherpen.  

Dit jaar is drumrijk een speciale editie met aandacht voor de gevorderde leerlingen met Drumline. Een te gek slagwerk-ensemble: doe mee met een knotsgekke, en tegelijk technisch vernufte drumline op zowel ritmisch als melodisch slagwerk. Drumline wordt in groep uitgevoerd. Alles wordt van buiten gespeeld zodat er meer ruimte is om je te amuseren, om er volop tegenaan te gaan. Fouten bestaan niet. Je kan zowel deelnemen op een melodisch instrument als een ritmisch instrument Inschrijven kan enkel met ervaring en voorkeur slaginstrument (ervaring vanuit de academie, autodidact, muziek-atelier of percussieschool). Ook moet je  ervaring hebben met het spelen in groep of er voor open staan. De leukste ervaring krijg je door een hele week deel te nemen en zo mee te werken aan een onvergetelijk toonmoment. Elke dag van 10u tot 17u (geen voor- of nabewaking). Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt en vergeet je lunch natuurlijk niet!

 

Door een aantal last-minute annulaties hebben we nog een paar  plaatsjes vrij. Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt!