CLAC Bootcamp
 

 


Het CLAC BOOTCAMP speciaal voor jongeren tussen 12 en 18 jaar. We trekken er op uit naar een geweldige locatie op de grens met Frankrijk. Lekker afgelegen zodat we er een kei harde lap op kunnen geven met onze instrumenten! Het jong geweld krijgt onder leiding van onze professionele CLAC-muzikanten plaats om hun eigen creativiteit verder te ontwikkelen tijdens deze geweldige Bootcamp. Slapen gebeurt in je eigen tentje in de tuin van onze toplocatie.

CLAC zorgt voor alles zodat de deelnemers zich volledig kunnen laten gaan in de creatieve omgeving. CLAC zorgt voor het lekkere eten, genoeg drinken, een vieruurtje op zijn tijd en natuurlijk de mogelijkheid om te douchen. Op het einde van het bootcamp gaan we ook onze kunsten laten zien tijdens een concert in Frankrijk en later op de cultuurmarkt in Antwerpen. CLAC Bootcamp Jongeren ”ontdek de groove in jezelf !" 

 Leeftijd:    12 tot 18 jaar 

Datum:      maandag 19 augustus tot zondag 25 augustus 2019

Plaats:       Komen-Waasten, Grens België - Frankrijk

Prijs:          295 €


extra:        


Mogelijkheid gezamelijk transport met nmbs voor 55 euro heen en terug. Onder begeleding samen op de trein. Afspreekpunt station Berchem.