Lessen

Het hele schooljaar geven wij percussielessen in CC CoStA (Antwerpen) en het Dorpshuis (Terhagen).

 

Ons team bestaat uit een aantal docenten die elk hun eigen expertise hebben. Hierdoor kunnen wij een breed gamma van workshops aanbieden. Van djembé of darboeka tot eco-percussie.

 

Naast techniek en samenspel werken wij ook aan creativiteit, spelplezier en groepsdynamiek. Voor de beginnerscursus is geen voorkennis nodig. Elk trimester bestaat uit 10 lessen en sluit af met een leuk toonmoment. Je eigen instrument meebrengen kan, maar hoeft niet. Alle instrumenten zijn tijdens de les aanwezig. Wij gebruiken onze eigen CLAC-methode, een heel andere manier om muziek te leren dan bijvoorbeeld de traditionele muziekscholen.

Elke eerste les van een nieuwe lessenreeks is een gratis proefles. Ideaal om je talenten een keertje uit te proberen.

 

Er zijn meerdere groepen voor kinderen en volwassenen. Natuurlijk zijn ouders welkom om de lessen bij te wonen.

 

Klik op de juiste lessenrooter voor meer info:

 

Lessenrooster DORPSHUIS TERHAGEN

Lessenrooster CC. COSTA ANTWERPEN

 

DJEMBE

 

Elke week staan onze enhou-siaste lesgevers klaar om jong en oud, beginners en gevorderden, mee te nemen in de wereld van percussie. Beleving, improvisatie en techniek staan centraal in het percussierepertoire, in het bij-zonder de djembé.

 

 

 

 

 

DRUMLESSEN

 

Heb jij altijd al willen leren drummen? Lekker ritmisch bezig zijn met je handen en voeten. Beginnend, gevorderd, jong of oud, wij bieden voor iedere wens een gepaste oplossing. Wij zorgen er als drumschool voor dat elke leerling aan zijn trekken komt.

 

 

 

 

DARBOEKA

 

Een darboeka is een vaas trommel. Het is een van de meest gebruikte slaginstrumenten van de Arabisch wereld. De rechter-hand slaat de zware tel, de linkerhand vult het ritme op. Leer spelen op dit bijzonder instrument tijdens onze wekelijkse lessen.

 

 

CLAC ORQUESTRA

 

Eénmaal in de maand komen we samen om nieuwe muziek te creëren. Een ideaal moment om iets nieuws uit te proberen en je eigen creatie naar voor te brengen samen met andere muzikanten.

volg ons: