Artistiek
  

 

Jouw evenement op een leuke manier animeren? Dat kan met onze Young Clac Band. Onder leiding van onze professionele muzikanten spelen de jongeren van onze organisatie aanstekelijke ritmes waar iedereen blij van wordt. Een aanrader voor elk feest.

 

 

 

 

 

 

Trommeldraak is een prachtig interactief West-Afrikaans sprookje over een draak die zich niet goed in zijn vel voelt.

Een sprookje met weinig woorden en veel muziek.

 

Het verhaal begint met een heel grote ontploffing. Maar het was geen vulkaan-uitbarsting.

 

De grote vuurmassa die boven de stad uitsteeg kwam uit de bek van een grote draak. De draak zwierf doelloos door de stad, over heuvels, door straten en stee-gjes. Soms stopte hij, keek onrustig in het rond en blies met een luide kreet een nieuwe vuurbal de lucht in.

Alle mensen renden in paniek weg. De meesten vluchtten naar de grote rivier. Een laatste toevluchtsoord weg van het grote vuur. Maar iedereen heeft recht op zijn uitbarsting.De Trommel(d)raak werd oorspronkelijk opgevoerd als familie-voorstelling door 100 muzikanten en dansers van Clac vzw. Deze voorstelling is nadien herwerkt tot een theatervoorstelling voor kinderen, opgevoerd door 3 muzikant-acteurs.

 

Klik hier voor meer info

 

 

 

Een spetterend ensemble van professionele muzikanten die met percussie de pannen van het dak spelen. De CLAC Band Pro kan zowel als optreden geboekt worden of als animatie bij events. Laat je evenement echt swingen met onze aanstekelijke ritmes.